Monday, 31 December 2012

Hackulous Mematikan Sokongan Installous


Bagi mereka yang jailbreak peranti iOS, mungkin sedia mengenali akan Installous yang membolehkan pengguna memasang aplikasi secara “haram”, dan pasukan disebaliknya kini mematikan sokongan untuknya.
Perkara ini sekaligus membawa kepada kebaikkan, dan mengurangkan kadar aplikasi cetak rompak yang dipasang pengguna iOS secara amnya.
Beberapa pengguna jailbreak peranti mereka disebabkan kebolehan memasang aplikasi secara tidak sah ini, dan sering memberikan kesan yang negatif kepada para pembangun. Dengan berhentinya Hackulous dan juga Installous ini, ia sekaligus memberikan kesan yang positif, dan membolehkan para pengguna menyokong pembangun dengan membeli aplikasi mereka secara sah.
SUMBER RUJUKAN: IDOWNLOADBLOG dan amanz.my

Installous have been terminated by Hackulous??

Before this I always open the Installous app to find app but then it says that the installous 5 were outdated version.I tried to go to cydia to get the latest update but it says could not get source from http://cydia.hackulo.us .Then I tried to go to hackulous website at http://hackulo.us it show this page.

Friday, 28 December 2012

hari yang memenatkan...

Back to the point.....Hari ni merupakan hari yg memenatkan..habis lenguh kaki sbb  berdiri lama kat sekolah tadi...kena jaga budak2 form 1 untuk tahun 2013..kebanyakannya yang aku kenal semua kelas 1J ngan 1H..yg lain semua x kenal..yang kenal pelajar2 1S cuma kawan aku je...Tapi hari ni lah yang paling best sekali..ini macam diari..tapi diari yang public bukan yg private..hehehe..gurau je..back to the point..nasib baik buku tulis dah beli lama dah.kalau x habis kene beratur panjang tadi nak beli buku...Tapi Apa yang bestnya ialah semua baik-baik belaka(masa orientasi tadi je kot)mungkin nanti camne ntah...Tapi yang penting sekarang ni masa untuk rehatkan kaki...Update UI Template blog..Update blog...Handle all my blog..and layan MaharajaLawak Mega 2012..Jozan..Jambu Top....Tapi sebelum tu kalau ada 30 minit Ustaz Don..Layan dulu..Tapi malam ni pun ada trilogi cinta...tgk dua2 cerita pun boleh gak..satu kat pc lagi satu kat tv..hehehhe.....BAcck to the point(hari yang memenatkan)Apa-apa pun hari ni mmg best...







Copyright 2012 Myhyazid Blog....All Rights Reserved

Friday, 21 December 2012

DiGi Mempunyai Kadar Terputusnya Panggilan Yang Agak Tinggi Ketika Bergerak


Kadar panggilan terputus ketika bergerak boleh dikatakan agak tinggi dikalangan pengguna tempatan, dan terkini, SKMM telah pun mengeluarkan laporan pertengahan tahun pertama 2012, memperlihatkan perbandingan antara Maxis, Celcom dan juga DiGi dalam kadar panggilan terputus.
SKMM sendiri melakukan ujian dengan membuat panggilan dalam keadaan bergerak di beberapa lokasi utama seluruh negara, dan kini menerbitkan laporan tersebut mengikut setiap negeri, sekaligus membolehkan para pengguna membuat perbandingan dan memilih syarikat telekomunikasi yang terbaik mengikut lokasi mereka.
Drop Call Di Lembah Klang
Drop Call - Highway
Drop Call - Pasir Gudang
Drop Call - Sabah
Drop Call - Sarawak
Di Lembah Klang, ia kelihatan, DiGi mempunyai kadar terputusnya panggilan yang paling tinggi, dan diikuti oleh Celcom dan juga Maxis. Namun, di Sabah dan juga Sarawak, ia kelihatan DiGi mempunyai perkhidmatan yang agak baik berbanding pesaing lain.
Bagi para pengguna yang ingin mendapatkan laporan penuh, anda boleh memuat-turunnya mengikut lokasi dalam bentuk PDF daripada laman rasmi SKMM hari ini. SKMM turut mengatakan pada laporan mereka, yang mana hasil yang dipaparkan adalah berdasarkan pada sesuatu masa di sesuatu lokasi itu.

What is NFC?

Near field communication (NFC) is a set of standards for smartphones and similar devices to establish radio communication with each other by touching them together or bringing them into close proximity, usually no more than a few centimeters. Present and anticipated applications include contactless transactions, data exchange, and simplified setup of more complex communications such as Wi-Fi.[1] Communication is also possible between an NFC device and an unpowered NFC chip, called a "tag".[2] NFC standards cover communications protocols and data exchange formats, and are based on existing radio-frequency identification (RFID) standards including ISO/IEC 14443 and FeliCa.[3] The standards include ISO/IEC 18092[4] and those defined by the NFC Forum, which was founded in 2004 by Nokia, Philips and Sony, and now has more than 160 members. The Forum also promotes NFC and certifies device compliance.[5]

 NFC builds upon RFID systems by allowing two-way communication between endpoints, where earlier systems such as contactless smart cards were one-way only.[6] Since unpowered NFC "tags" can also be read by NFC devices,[2] it is also capable of replacing earlier one-way applications.

 Commerce NFC devices can be used in contactless payment systems, similar to those currently used in credit cards and electronic ticket smartcards, and allow mobile payment to replace or supplement these systems. For example, Google Wallet allows consumers to store credit card and store loyalty card information in a virtual wallet and then use an NFC-enabled device at terminals that also accept MasterCard PayPass transactions.[7] Germany,[8] Austria,[9] Finland,[10] New Zealand,[11] and Italy[12] have trialed NFC ticketing systems for public transport, while China has brought it into service on buses across the country.[citation needed] India is implementing NFC based transactions in box offices for ticketing purposes.[13] History NFC traces its roots back to radio-frequency identification, or RFID. RFID allows a reader to send radio waves to a passive electronic tag for identification, authentication and tracking. 1983 The first patent to be associated with the abbreviation RFID was granted to Charles Walton.[19] 1995 wallet paying and receiving electronic, described in the report and annexes describing the invention of Gaston Schwabacher in 0017 patented protocol 24/01/1995 at INPI Brazil with the IP number 9500345 2004 Nokia, Philips and Sony established the Near Field Communication (NFC) Forum[20] 2006 Initial specifications for NFC Tags[21] 2006 Specification for "SmartPoster" records[22] 2006 Nokia 6131 was the first NFC phone[23] 2009 In January, NFC Forum released Peer-to-Peer standards to transfer contact, URL, initiate Bluetooth, etc.[24] 2010 Samsung Nexus S: First Android NFC phone shown[25][26] 2011 Google I/O "How to NFC" demonstrates NFC to initiate a game and to share a contact, URL, app, video, etc.[16] 2011 NFC support becomes part of the Symbian mobile operating system with the release of Symbian Anna version.[27] 2011 Research In Motion is the first company for its devices to be certified by MasterCard Worldwide, the functionality of PayPass[28] 2012 March. EAT, a well known UK restaurant chain and Everything Everywhere (Orange Mobile Network Operator) partner on the UK's first nationwide NFC enabled smartposter campaign. (lead by Rene' Batsford, Head of ICT for EAT, also known for deploying the UK's first nationwide contactless payment solution in 2008) A specially created mobile phone app is triggered when the NFC enabled mobile phone comes into contact with the smartposter.[29] 2012 Sony introduces the "Smart Tags", which use NFC technology to change modes and profiles on a Sony smartphone at close range, included in the package of (and "perfectly paired" with) the Sony Xperia P Smartphone released the same year.[30] 2012 Samsung introduces TecTile[31]; a set of MIFARE NFC stickers and a companion application for Android to read and write the TecTile stickers, and design macros that can be triggered by them.


Essential specifications

NFC is a set of short-range wireless technologies, typically requiring a distance of 4 cm or less. NFC operates at 13.56 MHz on ISO/IEC 18000-3 air interface and at rates ranging from 106 kbit/s to 424 kbit/s. NFC always involves an initiator and a target; the initiator actively generates an RF field that can power a passive target. This enables NFC targets to take very simple form factors such as tags, stickers, key fobs, or cards that do not require batteries. NFC peer-to-peer communication is possible, provided both devices are powered.[6] A patent licensing program for NFC is currently under development by Via Licensing Corporation, an independent subsidiary of Dolby Laboratories. A public, platform-independent NFC library is released under the free GNU Lesser General Public License by the name libnfc.[32]
NFC tags contain data and are typically read-only, but may be rewriteable. They can be custom-encoded by their manufacturers or use the specifications provided by the NFC Forum, an industry association charged with promoting the technology and setting key standards. The tags can securely store personal data such as debit and credit card information, loyalty program data, PINs and networking contacts, among other information. The NFC Forum defines four types of tags that provide different communication speeds and capabilities in terms of configurability, memory, security, data retention and write endurance. Tags currently offer between 96 and 4,096 bytes of memory.
  • As with proximity card technology, near-field communication uses magnetic induction between two loop antennas located within each other's near field, effectively forming an air-core transformer. It operates within the globally available and unlicensed radio frequency ISM band of 13.56 MHz. Most of the RF energy is concentrated in the allowed ±7 kHz bandwidth range, but the full spectral envelope may be as wide as 1.8 MHz when using ASK modulation.[33]
  • Theoretical working distance with compact standard antennas: up to 20 cm (practical working distance of about 4 centimetres)
  • Supported data rates: 106, 212 or 424 kbit/s (the bit rate 848 kbit/s is not compliant with the standard ISO/IEC 18092)
  • There are two modes:
    • Passive communication mode: The initiator device provides a carrier field and the target device answers by modulating the existing field. In this mode, the target device may draw its operating power from the initiator-provided electromagnetic field, thus making the target device a transponder.
    • Active communication mode: Both initiator and target device communicate by alternately generating their own fields. A device deactivates its RF field while it is waiting for data. In this mode, both devices typically have power supplies.
SpeedActive devicepassive device
424 kbit/sManchester, 10% ASKManchester, 10% ASK
212 kbit/sManchester, 10% ASKManchester, 10% ASK
106 kbit/sModified Miller, 100% ASKManchester, 10% ASK
  • NFC employs two different codings to transfer data. If an active device transfers data at 106 kbit/s, a modified Miller coding with 100% modulation is used. In all other cases Manchester coding is used with a modulation ratio of 10%.
  • NFC devices are able to receive and transmit data at the same time. Thus, they can check for potential collisions, if the received signal frequency does not match with the transmitted signal's frequency.

[edit]Source : Wikipedia

Saturday, 8 December 2012

DiGi Memulakan Tempahan Untuk Lumia 920 – Harga Bermula RM1099

Baru-baru ini DiGi telah memulakan Tempahan bagi Nokia Lumia 920 dengan bermula pada harga RM 1099.Kini DiGi menjadi antara syarikat telco yang terawal menawarkan Nokia Lumia 920 daripada yang lain.Harga yang ditawarkan oleh DiGi ini meliputi langganan pelan dan pakej mereka yang disediakan,dimana para pengguna boleh memilih daripada tawaran DG Smart Plan 88, 68 atau 48, dimana harga peranti adalah berbeza mengikut pelan yang dipilih.

Spesifikasi Nokia Lumia 920

  • Display

    • Display size: 4.5 ''
    • Display technology: PureMotion HD+ 
  • Photography

    • Primary camera sensor size: 8.7 megapixels
    • Camera: Nokia PureView 
  • Power Management

    • Maximum 2G standby time: 460 h
    • Maximum 2G talk time: 18.6 h
    • Maximum 3G talk time: 10.8 h
    • Maximum 3G standby time: 460 h
    • Music playback time: 74 h
  • Processor

    • Processor name: Snapdragon™ S4 
    • Processor type: Dual-core 1.5GHz

       Dual-core 1.5GHz <br> <br>
  • Nokia Lumia 920
    70.8mm
  • Nokia Lumia 920
    130.3mm
    10.7mm















Software:
Microsoft Windows Phone 8




Sumber dan gambar daripada www.nokia.com/global/products/phone/lumia920

Spesifikasi Nokia Lumia 820


  • Display

    • Display size: 4.3 ''
    • Display technology: AMOLED, ClearBlack 
  • Photography

    • Primary camera sensor size: 8.0 megapixels
  • Power Management

    • Maximum 2G standby time: 360 h
    • Maximum 2G talk time: 15.4 h
    • Maximum 3G talk time: 8.1 h
    • Maximum 3G standby time: 360 h
    • Music playback time: 61 h
  • Processor

    • Processor name: Snapdragon™ S4 
    • Processor type: Dual-core 1.5GHz

       Dual-core 1.5GHz <br> <br>
  • Nokia Lumia 820 red front
    68.5mm
  • Nokia Lumia 820 red side
    123.8mm
    9.9mm















Software
Microsoft Windows Phone 8






Sumber dan gambar daripada : http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia820/

Pelan-pelan yang ditawarkan oleh DiGi .

NameMonthly FeeVoice CallSMSMMS    Data
DG Smart Plan™ 48
RM48
15 sen/ min10 sen/ SMS20 sen/ SMS2GB


NameMonthly FeeVoice CallSMSMMS    Data
DG Smart Plan™ 68
RM68
15 sen/ min10 sen/ SMS20 sen/ SMS5GB


NameMonthly FeeVoice CallSMSMMS    Data
DG Smart Plan™ 88
RM88
15 sen/ min10 sen/ SMS20 sen/ SMS8GB


Get this phone with a DG Smart Plan™ contract and enjoy great savings!
Contract24 months12 months
RRP (RM)1,9991,999
DiGi's Phone Price (RM)1,099
(Save RM900)
1,399
(Save RM600)
Monthly Bill Rebates (RM)30*
(RM5 x 6 months)
30*
(RM5 x 6 months)
Total Savings (RM)930630
*Inclusive of Auto Billing Rebates of RM5/month for six (6) months (upon Auto Billing subscription).

Notes:
  • Total Savings are inclusive of savings from DiGi's Phone Price, Auto-Billing rebate of RM5/month for six (6) months.
  • An Advance Payment is applicable upon sign-up (for purchasing a device under contract + one-month commitment fee for DG Smart Plan™ subscription).




Untuk maklumat lanjut layari amanz.my & www.digi.com.my

Pandang Pertama : Microsoft Surface RT oleh Amanz.my

Dalam pelbagai jenis tablet dan peranti hibrid yang ditawarkan oleh para pengeluar untuk Windows 8 dan Windows RT, salah satu yang menjadi penantian ramai pengguna adalah Surface, yang mana dibangunkan oleh pihak Microsoft sendiri. Surface merupakan tablet pertama yang dikeluarkan oleh Microsoft, yang mana sedia terkenal dengan beberapa perkakasan mereka seperti tetikus, papan kekunci, mahupun konsol mereka – Xbox. Buat masa ini, Microsoft Malaysia masih tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berkenaan dengan bilakah Surface bakal hadir ke Malaysia. Memandangkan Xbox 360 sendiri tidak dilancarkan secara rasmi di Malaysia, kemungkinan untuk Surface dilancarkan secara rasmi adalah agak tipis.



Spesifikasi Surface RT
Sistem OperasiWindows RT
Skrin10.6-inci ClearType HD (1366×768 pixel)
Storan32GB/64GB. Sokongan mikroSD dan USB 2.0
CPUNVIDIA Tegra 3 empat-teras.
Memori2GB RAM
Kamera2 kamera depan belakang HD 720p LifeCams

Seperti kebanyakkan bungkusan dan kotak peranti pada masa kini, Surface turut sama membawakan rekabentuk yang minimalis, dimana sebaik sahaja anda membukanya, anda akan dapat melihat tablet Surface tersebut sendiri, dan pada bahagian kanan adalah pengecasnya, serta manual untuk Surface pada bahagian bawah tablet tersebut.
Sekiranya anda membeli pakej dengan papan kekunci, ia akan disertakan sekali, pada bahagian bawah, dalam kotak berwarna hitam.



Untuk Sambungannya sila dan ulasan penuh sila klik di link ini : Pandang Pertama : Microsoft Surface RT .

 

Subscribe to our Newsletter

Contact Me

Email us: [email protected]

Our Team Memebers